آنچه دیگران میخوانند

» کافه اشپزی و تغذیه » دسر تارت زردآلو

تاریخ انتشار : 2019/12/29 - 1:24

دسر تارت زردآلو

دسر تارت زردآلو

در این بخش  از کافه میکاپ می خواهیم طرز تهیه ی یک دسر خوشمزه به نام تارت زردآلو را معرفی کنیم .

مواد لازم جهت تهیه ی این دسر خوشمزه به شرح زیر می باشد  :

•    نصف لیوان آرد به اضافه ی دو قاشق سوپ خوری سر صاف
•    ۱/۳ لیوان شکر
•    ۱ عدد تخم مرغ
•    ۶ قاشق سوپ خوری روغن مایع
•    ۴ قاشق سوپ خوری ماست
•    نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
•    نصف قاشق سوپ خوری پودر نارگیل
•    ۱/۸ قاشق چای خوری وانیل
•    ۳ عدد زرد آلو

چگونه این دسر خوشمزه را آماده کنیم ؟

شکر ، تخم مرغ و وانیل را با همزن ، هم بزنید . تا مواد حجیم و کش دار شود . سپس روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید . بعد از آن ماست و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید . سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را به آن اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوط کرده و درون قالب تارت بریزید . روی آن زردآلوهای اسلایس شده را بچینید و روی زردآلوهای چیده شده کمی شکر بریزید . در نهایت قالب را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به  مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید . در انتها می توانید از زردآلوهای نگینی جهت تزیین استفاده کنید .

استامبولي پلوی قالبی
همچنین بخوانید

برچسب ها : , , , , , , , , ,
دسته بندی : کافه اشپزی و تغذیه
ارسال دیدگاه