آنچه دیگران میخوانند

» کافه اشپزی و تغذیه » طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده و ورقه ای

تاریخ انتشار : 2019/12/25 - 16:31

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده و ورقه ای

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده و ورقه ای

مواد لازم برای ۵ نفر :

 گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
 تخم مرغ ۱ عدد
شیر  ۱/۲ پیمانه
  آرد نخودچی (نان خشک کوبیده)  ۱/۲ پیمانه
 پیاز رنده و نرم شده  ۲ قاشق غذاخوری

 

مواد وسط رولت گوشت:

 سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت – نعنا- مزره )  جمعا ۱۰۰ گرم
 هویج آبپز  ۲ عدد
 مغز گردو خرد شده  ۳ قاشق غذاخوری
 زرشک  ۲ قاشق غذاخوری
 نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم

 

مواد لازم برای سس :

 پیاز  ۱ عدد
هویج ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده:

برای طرز تهیه گوشت چرخ کرده شکم پر، ابتدا شیر، تخم مرغ، پیاز رنده شده، آرد نان یا آردنخودچی و نمک و فلفل و ردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه ی مواد یکدست شود.

 

سپس روی کاغذ روغنی یا سلفون را مقدار خیلی کم آرد بپاشید و گوشت آماده را روی آن ها پهن کنید.

سعی کنید قطر گوشت تان ۱ سانت باشد، گوشت را به شکل مستطیل صاف کنید بعد سبزی های خرد شده را روی آن پهن کنید دقت کنید ۱ سانت بعد از لبه ی کار سبزی پهن کنید.

 

(بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ آبپز به صورت درسته هم می شود استفاده کرد) سپس روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را بپاشید و هویج را به صورت کامل روی آن قرار دهید و به آرامی از لبه شروع به رول کردن کنید.
در آخر سلفون یا کاغذ روغنی را به اطراف آن بپیچید و حدود ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

 

در این زمان پیاز نگینی را داخل کمی روغن تفت بدهید و سپس رب گوجه و هویج حلقه شده و نمک و فلفل و زعفران و ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید اجازه بدهید به جوش بیاید حدودا ۲ لیوان سس لازم داریم. رولت گوشت را به آرامی از سلفون جدا کنید و داخل سس قرار بدهید. تا به کم کم بپزد بعد نیم ساعت رولت را به آرامی برگردانید تا همه ی اطراف آن به خوبی بپزد و آماده شود.

طرز تهیه آلبالو پلو
همچنین بخوانید

 

رولت را به آرامی در ظرف مورد نظرتان بکشید و از سس (می توانید فقط آب سس را بریزید) اطراف آن بریزید. برای زیباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتدای آن بزنید. و با سبزیجات تزیین کنید.

 

طرز تهیه رولت گوشت برای ۴ نفر

fo2606 طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده و ورقه ای

طرزتهیه رولت گوشت

 

مواد لازم برای طرز تهیه رولت گوشت برای ۴ نفر :

 گوشت ورقه ای ۴۰۰ گرم
 هویج ۲ عدد
 ساقه ی پیازچه ۶ ساقه
 فلفل دلمه ای  ۲ عدد
 نمک و فلفل  به مقدار لازم

 

طرز تهيه رولت گوشت :

برای طرز تهیه رولت گوشت، ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و بعد برای مزه دار کردن گوشت با نمک و فلفل اضافه کنید در این هنگام فلفل دلمه ای ها و هویج ها را به صورت خلالی برش بزنید در صورت تمایل می توانید از مارچوبه استفاده کنید، ساقه های پیازچه را به صورت خلالی و یک اندازه برش بزنید.

 

مواد را در گوشه ای از تکه های گوشت قرار بدهید و به آرامی و با احتیاط بپیچید برای محکم شدن رولت ها از خلال دندان استفاده کنید سپس درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و رولت ها را درون آن بچینید اگر احساس کردید به گوشت ها کم نمک زدید مقداری نمک روی آن بپاشید و درب آن را قرار بدهید تا به آرامی مغز پخت شوند (رولت ها را بچرخانید تا همه ی اطراف آن به یک اندازه پخته شوند) زمانی که پختند در ماهیتابه را بردارید تا آب آن ها تمام شود و کمی روی آن ها سرخ شوند.

 

میزان مواد اولیه بستگی به نحوه ی برش شما دارد اگر خلال ها را باریک برش بدهید کمتر می خواهد و اگر ضخیم تر برش بزنید بیشتر می خواهد.

منبع:بیتوته


برچسب ها : , , , , , , , , ,
دسته بندی : کافه اشپزی و تغذیه
ارسال دیدگاه