آنچه دیگران میخوانند

» کافه اشپزی و تغذیه » طرز تهیه شله زرد

تاریخ انتشار : 2019/12/29 - 12:49

طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد

در این بخش از سایت کافه میکاپ می خواهیم طرز تهیه ی یک دسر ایرانی به نام شله زرد را معرفی کنیم .

مواد لازم جهت تهیه این دسر ایرانی خوشمزه به شرح زیر می باشد :
•    نیم کیلو برنج
•    ۷۵۰ گرم شکر
•    ۱ قاشق مرباخوری زعفران ساییده شده
•    نصف استکان گلاب
•    ۱۵۰ گرم خلال بادام
•    ۵۰ گرم خلال پسته
•    ۲ قاشق غذاخوری دارچین

چگونه این دسر ایرانی خوشمزه را آماده کنیم ؟
بهتر است برنج را از شب قبل خیس کنید ، برنج را پیمانه کرده دو برابر هر پیمانه آب روی برنج می ریزید و روی آتش می گذارید تا جوش بیاید کف برنج را می گیرید و می گذارید کاملا مغز برنج پخته شود . سپس شکر و گلاب و زعفران حل شده در آب جوش را می ریزید و مرتب هم می زنید تا ته نگیرد و جا بیافتد و خلال های بادام را نیز درون آن ریخته ، هنگامی که آماده شد شله زرد در ظرف های مناسب ریخته و روی آن را با خلال پسته و دارچین تزیین کنید .

طرز تهیه خورش قیمه با سویا
همچنین بخوانید

برچسب ها : , , , , , , , , ,
دسته بندی : کافه اشپزی و تغذیه
ارسال دیدگاه